Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Πλυστικό Μπαταρίας Fontus (06008B6101)

Σε Απόθεμα
06008B6101
Brand: Bosch
Σε Απόθεμα
06008B6101
Brand: Bosch
31000
(με ΦΠΑ)
+

Πολύπλευρος καθαρισμός για τα πολύτιμα πράγματά σας με 4 εύχρηστους τρόπους ψεκασμού και μια SmartBrush.

Γρήγορο στήσιμο και εύκολος χειρισμός – το Fontus μπαταρίας 18 V καθιστά εύκολα τα γρήγορα αποτελέσματα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πλυντικά υψηλής πίεσης, αυτός ο φορητός καθαριστής είναι τέλειος για χρήση στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού χάρη στη σύνδεση στο δίκτυο παροχής νερού, στο ενμσωμετωμένο δοχείο νερού 15 λίτρων και μιας μπαταρίας 18 V. Απολαύστε τις ρυθμιζόμενες λειτουργίες πίεσης και τους τέσσερις τρόπους ψεκασμού – ένα ακροφύσιο συγκεντρωμένης δέσμης για επίμονη ρύπανση, ένα ακροφύσιο Jet-Fan 15° για ακρίβεια σε μικρές επιφάνειες, ένα ακροφύσιο Jet-Fan 50° για ξέπλυμα μεγάλων περιοχών και μια δέσμη ψεκασμού για απαλό καθαρισμό. Η προσαρτώμενη έξυπνη βούρτσα SmartBrush είναι ιδανική για απαλό καθαρισμό μεγάλων επιφανειών, όπως αυτοκίνητα ή έπιπλα κήπου. Μια υποδοχή εξαρτημάτων και στήριγμα του πιστολιού κατά τη χρήση καθιστούν τον καθαρισμό ακόμη πιο άνετο.

Κινητός καθαρισμός στο σπίτι ή στον δρόμο

Απλά φορτώστε το Fontus στο αυτοκίνητό σας και έχετε εύκολη πρόσβαση στον ελεγχόμενο καθαρισμό πίεσης μετά από μια διαδρομή με το ποδήλατο, λασπώδη βόλτα με τον σκύλο ή υπαίθρια δραστηριότητα.

Πολύπλευροι τρόποι ψεκασμού και ρυθμιζόμενη πίεση

Το ιδανικό εργαλείο για καθαρισμό αυτοκινήτων και ποδηλάτων, ξέπλυμα λασπωμένων μποτών και σκουπιδοτενεκέδων ή ακόμη και ντούζ βρόμικων ποδιών το καλοκαίρι.


Τεχνικά στοιχεία

Μέγιστη πίεση
20 bar

Ρυθμίσεις πίεσης
χαμηλή, μέτρια και turbo

Τάση μπαταρίας
18 V

Χρόνος λειτουργίας μπαταρίας
μέχρι και 60 λεπτά

Χρόνος φόρτισης μπαταρίας
154 λεπτά

Μέγεθος δοχείου
15 l

Βάρος (χωρίς εξαρτήματα)
7,5 kg

Ύψος
645 mm

Βάθος
320 mm

Είδος λαβής

Τηλεσκοπική

Βάρος συσκευής
7.5 kg

Μήκος εύκαμπτου σωλήνα
4 m

Τύπος εύκαμπτου σωλήνα

PVC
Brand:
Bosch
ean13:
06008B6101

Παρόμοια Προϊόντα